pspv psoe agrupacion socialista de xirivella
Ir a inicio pspv psoe xirivella Contacta con nosotros pspv psoe xirivella Aquí tus sugerencias pspv psoe xirivella Para formar parte de pspv psoe xirivella SÍGUENOS EN siguenos en facebooksiguenos en twittersíguenos en youtube
 
 

Candidatura 2011
pspv psoe xirivella
pspv psoe xirivella ple ajuntament
Publicacion Avant. psoe pspv xirivella
Revista Avant. pspv psoe xirivella
Números anteriores Avant. pspv psoe xirivella
Secciones. pspv psoe xirivella
Nuestro partido. pspv psoe xirivella
Grupo Municipal. pspv psoe xirivella
Datos electorales. pspv psoe xirivella
Enlaces. pspv psoe xirivella
videos promocionales pspv-psoe xirivella
 
pspv psoe xirivella
farmacias de guardia xirivella. pspv xirivella
telefonos de interes xirivella. pspv xirivella
horarios tren xirivella. pspv xirivella
ajuntament xirivella. pspv xirivella
el tiempo en xirivella. pspv xirivella
 
Noticia
01/7/2015

XIRIVELLA EXIGEIX LA PARALITZACIÓ IMMEDIATA DE LA SUPRESSIÓ DE DOS UNITATS EN CENTRE PÚBLICS DE LA LOCALITAT

pspv psoe xirivella

 

El Consell Escolar Municipal aprova per unanimitat presentar les al·legacions que tant el CEIP Rei en Jaume com el Ramon y Cajal per a frenar a més el desplaçament de quatre mestres d’infantil.

El Consell Escolar Municipal de Xirivella reunit amb caràcter d’urgència ha recolzat per unanimitat les al·legacions presentades per dos centres públics de la població, el CEIP Rei en Jaume i el Ramon y Cajal  per a que es desestime la proposta de supressió de dos unitats d’Infantil amb el conseqüent desplaçament de professorat que la Conselleria ha fet arribar de forma  precipitada i sense fer una anàlisi detallat de la situació, al·legant ràtios  mínimes.

Una decisió paral·lela que no ha comptat amb l’opinió de la comunitat educativa i que no estava contemplada a la resolució oficial d’arranjament escolar de la Conselleria publicada al mes de maig on es determina la planificació educativa a Xirivella per al curs 2015-2016. “L’oferta educativa a Xirivella en el procés d’admissió d’alumnat contempla les dos unitats d’infantil en cada centre, els pares i mares han optat per matricular als seus fills en eixos centres amb una ràtio determinada, la Conselleria no pot ara suprimir les unitats, no és de rebut un arranjament escolar no previst que desestabilitze als centres”, explica la regidora d’Educació, Encarna Martí.

El CEM demana que es paralitze la decisió de manera immediata perquè encara estem en procés de matriculació que culminarà en setembre i que a hores d’ara hi ha alumnat matriculant-se en estos centres el que està fent augmentar la ràtio.
A més exigeix a la Conselleria que tinga en compte l’argumentació pedagògica de les al·legacions que atenen a unes necessitats educatives concretes d’atenció a la diversitat d’alumnat d’estos centres i que l’adopció d’esta mesura els perjudica seriosament.


volver 
candidato socialista elecciones municipales 2015
 
pspv psoe xirivella. voto extranjero
 
pspv xirivella encuesta autobuses
 
pspv psoe xirivella
 
propuestas empleo pspv psoe xirivella
 
pspv psoe xirivella
 
pspv psoe xirivella
 
cronología para no perderse en el expediente sobre el Centro de Salud de Xirivella
 
volem metro a xirivella
 
socialistes valencians. pspv xirivella
 
plan empleo xirivella
 
 
 
 

 

PSPV-PSOE Agrupación Socialista de Xirivella
Maestro Clavé 5-1ª ( esquina Avda. de la Paz ). Telf. y Fax 963796518. De Lunes a Viernes a partir de las 19:00 horas. E-mail: xirivella@pspv-psoe.net

Diseño web www.creacióngráfica.net