pspv psoe agrupacion socialista de xirivella
Ir a inicio pspv psoe xirivella Contacta con nosotros pspv psoe xirivella Aquí tus sugerencias pspv psoe xirivella Para formar parte de pspv psoe xirivella SÍGUENOS EN siguenos en facebooksiguenos en twittersíguenos en youtube
 
 

Candidatura 2011
pspv psoe xirivella
pspv psoe xirivella ple ajuntament
Publicacion Avant. psoe pspv xirivella
Revista Avant. pspv psoe xirivella
Números anteriores Avant. pspv psoe xirivella
Secciones. pspv psoe xirivella
Nuestro partido. pspv psoe xirivella
Grupo Municipal. pspv psoe xirivella
Datos electorales. pspv psoe xirivella
Enlaces. pspv psoe xirivella
videos promocionales pspv-psoe xirivella
 
pspv psoe xirivella
farmacias de guardia xirivella. pspv xirivella
telefonos de interes xirivella. pspv xirivella
horarios tren xirivella. pspv xirivella
ajuntament xirivella. pspv xirivella
el tiempo en xirivella. pspv xirivella
 
Noticia
17/12/2015

EL PAGAMENT DE NÒMINES I PROVEÏDORS ESTÀ ABSOLUTAMENT GARANTIT

pspv psoe xirivella

 

  • Montaner: «el PP de Xirivella fa un ús electoralista d'informes trimestrals perjudicant la imatge del consistori davant els proveïdors i la ciutadania»

El pagament a proveïdors, els serveis públics i les nòmines dels treballadors i treballadores que depenen de l'Ajuntament estan completament garantits, segons es desprén de les dades del departament d'Intervenció del consistori, des d'on es confirma l'estabilitat financera de la institució.

L'últim informe trimestral elaborat pel departament explica una situació que és l'habitual durant tot l'any i és, per este motiu, que l'Ajuntament té concertada una pòlissa anual de fins a un milió 300 mil euros.

Esta operació de tresoreria és una pràctica habitual en les administracions públiques i s'utilitza per a fer front a situacions tenses. Per exemple, en el mes d'abril d'este 2015, l'Ajuntament es va vore obligat a demanar més d'un milió d'euros a la pòlissa bancària. El consistori puntualment va pagant este préstec, que es va renovant cada 31 de desembre.

Per tant, segons el departament d'Intervenció, la situació és de normalitat absoluta.

Valoració política

Segons l'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, «el PP de Xirivella està fent un ús electoralista d'este informe trimestral, desinformant la ciutadania i perjudicant la imatge del consistori davant els proveïdors. El PP mentix quan alça la sospita en campanya electoral que no es pagarà els proveïdors o les nòmines. Ells saben perfectament que no és així perquè ells han usat el mateix mecanisme periòdicament.»

El PP es pregunta on estan els 500.000 euros de superàvit que hi havia en maig. Segons l'alcalde, «esta pregunta ja li l'hem contestada en diferents sessions plenàries. Li ho tornem a dir: estan en els bancs per orde del mateix PP. La llei de sostenibilitat aprovada per ells obliga als Ajuntaments a tornar els préstecs de manera immediata quan s'estiga en situació d'estabilitat, com és el cas de Xirivella.»

Conclou l'alcalde que «ara ens hem vist obligats a traure un comunicat perquè molts ciutadans i ciutadanes, empreses contractades per l'Ajuntament i treballadors i treballadores públiques han fet arribar el malestar pels dubtes generats pel PP sobre la situació econòmica d'esta institució».


volver 

pspv psoe xirivella
 
cronología para no perderse en el expediente sobre el Centro de Salud de Xirivella
 
volem metro a xirivella
 
socialistes valencians. pspv xirivella
 
 
 
 
 
 

 

PSPV-PSOE Agrupación Socialista de Xirivella
Maestro Clavé 5-1ª ( esquina Avda. de la Paz ). Telf. y Fax 963796518. De Lunes a Viernes a partir de las 19:00 horas. E-mail: xirivella@pspv-psoe.net

Diseño web www.creacióngráfica.net